BLIV MEDLEM

Ønsker du en spilletime inden for de muligheder der er omtalt i afsnittet ”SPILLETIDER 2022-2023”, så kontakt venligst Harry Sørensen Tlf. 40602696 eller e-mail: tjaereby@outlook.dk.

Når du har booket en bane for en sæson, kan du starte ved sæsonstarten, der er omtalt i afsnittet ”SPILLETIDER 2022-2023”.

Kunne du tænke dig, at prøve at deltage i vores fællestræning er du meget velkommen til en gratis prøveaften inden du evt. beslutter dig for at fortsætte.

Nuværende fællestræning er på lavere niveau, hvor spillerne deltager på turneringshold i veteranrækken i laveste gruppe, hvor der kun spilles doubler.

Så har du spillet i en del år og kunne du tænke dig at komme ud og møde andre ligesindede og dyste på lavere niveau, så er muligheden her.

Pris pr. sæson for motionsspillere:

200 kr. pr. spiller.

Pris pr. sæson for turneringsspillere:

500 kr. pr. spiller incl. bolde.

Kontingent overføres til kontonummer: 6820 0001035612 – SENEST DEN 1.9.2022

OM KLUBBEN

TJÆREBY SG&I er en gammel flerstrenget idrætsforening, hvor der har været mange forskellige idrætsgrene på programmet. Foreningens logo symboliserer alle de idrætsgrene der har været på programmet (skydning, gymnastik, håndbold, fodbold, bordtennis og badminton).

Tidens udvikling har imidlertid gjort det svært for en sådan type forening at overleve, men vi har dog stadig en velfungerende og stabil badminton-afdeling på programmet, hvilket dags dato også er foreningens eneste aktivitet.

FIND OS PÅ FACEBOOK

KOMMER SNART