OM KLUBBEN

TJÆREBY SG&I er en gammel flerstrenget idrætsforening, hvor der har været mange forskellige idrætsgrene på programmet. Foreningens logo symboliserer alle de idrætsgrene der har været på programmet (skydning, gymnastik, håndbold, fodbold, bordtennis og badminton).

Tidens udvikling har imidlertid gjort det svært for en sådan type forening at overleve, men vi har dog stadig en velfungerende og stabil badminton-afdeling på programmet, hvilket dags dato også er foreningens eneste aktivitet.

Kommunens regler for fordeling af haller og spilletimer, betyder at foreningen dags dato har spilletimer i ikke mindre end 3 forskellige haller i Skælskør og omegn.

Dette er ikke optimalt, men dog alligevel muligt, idet motionsspillere som der er flest af i foreningen, blot ønsker en ugentlig spilletime og her er hallen (spillestedet) normalt ikke så afgørende.

Foreningens turneringsspillere har i flere sæsoner spillet i Boeslundehallen, hvor vi finder os godt tilpas.

TJÆREBY SG&I har overordnet en bestyrelse med formand, kasserer og en sekretær. Derudover er formanden for badmintonafdelingen med i bestyrelsen.

På det aktive plan, er det formanden for badmintonafdelingen, der sammen med et sammensat badmintonudvalg har det daglige ansvar for badmintonafdelingen.

OM KLUBBEN

FIND OS PÅ FACEBOOK