TRÆNING

Der er to muligheder for træning i TJÆREBY SG&I – BADMINTON.

  1. Man kan leje en fast bane en time om ugen for en sæson (ca. 7 måneder) og spille single (2 spillere) eller double (4 spillere). Her kræver det, at man selv finder medspiller(e).
  2. Man kan deltage i fællestræning, hvor vi har 2-3 baner til rådighed i 2 timer en gang om ugen. Her vil der til hver træning blive sammensat en spilleplan med de fremmødte spillere. Sammensætning for så vidt muligt i forhold til spillestyrke. Sammensætningen bliver løbende varieret gennem aftenen.

Deltagerne i fællestræning kan, hvis det ønskes deltage på et turneringshold, der svarer i niveau til spillestyrke. Der spilles 6-10 kampe på en sæson. Hjemmekampene spilles normalt på træningsaftenerne. (Vi har pt ingen tilmeldte turneringshold).

OM KLUBBEN

TJÆREBY SG&I er en gammel flerstrenget idrætsforening, hvor der har været mange forskellige idrætsgrene på programmet. Foreningens logo symboliserer alle de idrætsgrene der har været på programmet (skydning, gymnastik, håndbold, fodbold, bordtennis og badminton).

Tidens udvikling har imidlertid gjort det svært for en sådan type forening at overleve, men vi har dog stadig en velfungerende og stabil badminton-afdeling på programmet, hvilket dags dato også er foreningens eneste aktivitet.

FIND OS PÅ FACEBOOK

KOMMER SNART